Hoe wij werken

De personal touch in executive search

Brightlinck levert persoonlijk maatwerk met de ‘direct search’ methode. Hiermee richten wij ons op succesvolle mensen die open staan voor een wezenlijke carrièreverbetering; mensen die een verandering overwegen vanuit een positieve motivatie.

De senior partners van Brightlinck benaderen alle bronnen en kandidaten zelf en delegeren dit kritische werk niet aan researchers. Zij bewerken uw arbeidsmarkt slim, tactvol en met respect voor de motieven en belangen van alle betrokkenen. Persoonlijkheid, competenties en prestaties van kandidaten worden getoetst aan uw briefingcriteria en geverifieerd in persoonlijke gesprekken met hun referenties.

Brightlinck hanteert een doordacht stappenplan, waarin een samenhangende reeks van (netwerk)activiteiten bewust wordt gericht op een scherp omlijnd resultaat. Tegelijkertijd zijn wij alert op het rendement van het intelligente toeval.

Brightlinck kiest voor de grondige persoonlijke aanpak. Wij werken exclusief, met commitment en doen geen concessies aan kwaliteit. Dit leidt tot de best gekwalificeerde kandidaten met de juiste mentaliteit en motivering.