Hoe wij werken

Persoonlijke benadering

Hoe wij werken bij Brightlinck

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en combineren persoonlijke ‘direct search’ met nieuwe online strategieën. Wij leggen contact met succesvolle mensen die open staan voor een wezenlijke carrièreverbetering en een verandering overwegen vanuit een positieve motivatie.

Slim, tactvol met respect

Wij benaderen alle bronnen en kandidaten zelf en delegeren dit kritische werk niet aan researchers. Wij bewerken de arbeidsmarkt slim, tactvol en met respect voor de motieven en belangen van alle betrokkenen.

Zorgvuldig

Persoonlijkheid, competenties en prestaties van kandidaten toetsen wij zorgvuldig aan de briefingcriteria van opdrachtgevers. Vervolgens verifiëren wij onze observaties tijdens persoonlijke gesprekken met referenten van kandidaten.

Volgende alinea

Doordacht stappenplan

Brightlinck hanteert een per klant op maat gemaakt stappenplan, gericht op realisatie van ideale match. Goed doordacht en gestructureerd. Wij zijn echter ook alert op het rendement van het intelligente toeval.

Persoonlijke aanpak

Een grondige persoonlijke aanpak, met oprechte interesse voor mens en bedrijf, is wat ons drijft. Wij werken met toewijding op basis van exclusiviteit en doen geen concessies aan kwaliteit. Dit leidt tot het beste resultaat en lange termijn succes voor opdrachtgever en kandidaat.

Aan het werk achter laptop