Hoe wij werken

Strategische persoonlijke on/offline benadering

Hoe wij werken bij Brightlinck

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en combineren degelijke en bewezen persoonlijke ‘direct search’ met nieuwe online strategieën. Wij zoeken succesvolle, niet actief naar nieuw werk zoekende mensen, die echter wel open staan voor een wezenlijke carrièreverbetering en een verandering overwegen vanuit een positieve motivatie.

Slim, tactvol met respect

Als senior partners van Brightlinck benaderen wij alle bronnen en kandidaten zelf en delegeren dit kritische werk niet aan researchers. Wij bewerken uw arbeidsmarkt slim, tactvol en met respect voor de motieven en belangen van alle betrokkenen.

Zorgvuldige toetsing

Persoonlijkheid, competenties en prestaties van kandidaten toetsen wij zorgvuldig aan de uitvoerige briefingcriteria van onze opdrachtgever. Vervolgens verifiëren wij die toetsing tijdens persoonlijke gesprekken met de referenten die de kandidaat aangedragen heeft.

Volgende alinea

Doordacht stappenplan

Brightlinck hanteert een doordacht en stringent stappenplan, waarin een samenhangende reeks van (netwerk)activiteiten gericht is op een scherp omlijnd gewenst resultaat. Wij zijn echter ook alert op het rendement van het intelligente toeval.

Persoonlijke aanpak

Brightlinck kiest voor een grondige persoonlijke aanpak, met oprechte interesse voor mens en bedrijf. Wij werken met uiterste toewijding op basis van exclusiviteit en doen geen concessies aan kwaliteit. Dit leidt tot het beste resultaat en lange termijn succes voor opdrachtgever en kandidaat.

Hoe wij werken bij Brightlinck