Opdrachtgevers

Optimaliseer uw kans op de juiste match

Brightlinck is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van mensen die excelleren op cruciale posities in ondernemingen. Met bewezen trackrecords en de ervaring om blijvend concurrentievoordeel te creƫren.

Bij de realisatie van uw doelstellingen speelt de human factor een grote rol. Als ondernemer en manager bent u zich er terdege van bewust dat het aantrekken en behouden van excellente mensen cruciaal is in de strijd om de beste marktpositie. Optimalisatie van uw trefkans op de juiste match is dan ook een kernelement van uw wervingstrategie.

Brightlinck lokaliseert, selecteert en motiveert de best gekwalificeerde kandidaten om kennis te maken met u als opdrachtgever. Om vervolgens in wijsheid te onderzoeken of de beoogde carriĆØreverandering voor alle partijen de juiste en beste beslissing is.

Onze werkwijze wordt al meer dan 30 jaar met succes toegepast. In de uitvoering en in de details zit het wezenlijke verschil. Persoonlijk maatwerk levert u de beste kans op het hoge rendement en het plezier van de juiste match